BO

BO. Rakas. Kiltti. Tasainen. Helppo. Ihana. Rakastettava. Hiljainen. Huoleton. Leikkisä. 

BO on minulle monessa mielessä ihanteellinen bordercollie. Se on hyvin tasainen luonteeltaan mutta samalla leikistä syttyvä. Se ei säädä, eikä hermoile. Se on kaikille ihmisille ystävällinen. Se tulee toimeen myös kaikkien koirien kanssa, urokset mukaan lukien. 

Olen myös ollut erittäin tyytyväinen sen jälkeläisnäyttöön, jota olen päässyt seuraamaan hyvin läheltä mutta myös vähän kauempaakin. Olen pitänyt todella paljon molemmista BOn Suomessa asuvasta pentueesta. Tuon nallekarhumaisen olemuksen takaa löytyy uskomattoman paljon hienoja piirteitä, joita itse arvostan suuresti. 

BO on antanut minulle yhden minun hienoimmista pentueista, B-pentueen, johon syntyi neljä tyttöä ja yksi poika. Nämä kaikki ovat todella hiljaisia, myös työskennellessä. Arjessa Beet ovat todella helppoja mutta harrastuksissa ihanan kiihkeitä. Beet ovat myös peruskilttejä, ihmisiä rakastavia ja toisten koirien kanssa toimeentulevia. Kuuliaisia koiria. 

Kaikki Beet ovat käyneet jo luonnetestissä ja läpäisseet kaikki sen. Heistä Sohvi jo kisaa agilityssä ja on siellä jäätävän makea, että oksat pois! Sohvin "isosisko" Brie on nuoresta iästä huolimatta kisannut jo tokossa, rallytokossa ja peltojäljellä. Tokossa Briellä on AVO1, rally-tokossa RTK1 ja peltojäljeltä FH1. Agilityuran aloitamme ensi vuonna. Tarkoitus on kisata myös vepessä. Kolmas sisko Nekku on kisavalmis sekä tokoon että agilityyn. Myös Reko on upea harrastuskoira, joka palkkautuu työnteosta. 

BOn tyttö Brie pienenä
BOhon pääsee tutustumaan nyt muutaman kuukauden ajan meillä. Varoituksen sanana sanottakoon, että poika on tähän mennessä vienyt jokaisen sydämen. 

BOn tyttö Siri
BOn tyttö Nekku


BOn tyttö Sohvi

BOn poika Reko

BOn tyttö Brie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista