Senna

Senna kisaa tokossa alokasluokassa, josta sillä on kaksi 1-tulosta. BH on vielä työn alla mutta hoitunee pentujen jälkeen.


Näyttelyissä Senna on valioitunut sekä Suomen että Viron Muotovalioksi. Luonnetestistä Senna sai 129 pistettä ja laukausvarma. Luonteeltaan Senna on leikkisä koira, joka tykkää treenata. Kisatilanteissa palkattomuus vie jossain määrin välillä parhaimman terän. Myös Sennan vilkkaus näkyy bortsumaisena häiriöherkkyytenä, vaikka arjessa ja reissuissa Senna antaa itsestään hyvin rauhallisen kuvan. Kotosalla Senna on rauhallinen ja sopeutuu uusiin tilanteisiin ja paikkoihin nopeasti.

Saalisvietiltään Senna ei ole voimakkain mutta tykkää kyllä palloleikeistä. Ihmiselle nöyränä koirana vetoleikit ovat huomattavasti mukavampia toisten koirien kanssa. Iän myötä näihin on tullut uskallusta kyllä ihan oman omistajansa kanssa. 

Senna tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Se suorastaan rakastaa juoksu- ja hippaleikkejä. Senna onkin metsässä todellinen camel boots. Senna on myös ahne koira. Se palkkautuu erinomaisesti huonommallakin namilla. Alusta-arkuuksia ei Sennalla ole koskaan ollut, eikä se ole reagoinut koviin ääniin (kuten ilotulitukset, ukkonen jne.). Senna ei myöskään käytä ääntään oikein missään tilanteessa. 

Kaiken kaikkiaan Senna on hassu, pieni bordercollie, jota voi todelliseksi persoonaksi kutsua. Se on kiltti, nöyrä mutta samalla todella utelias ja leikkisä. Perusolemukseltaan Senna on hyvin rauhallinen ja helppo koira. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista