Bon suvusta

BOn sisko,  Diamond
BOn suku on minulle erityisen tuttu, sillä olen päässyt tutustumaan sekä BOn siskoon  DE MVA AT MVA AT JMVA Simaro Diamond Rose "Diamondiin" ja Diamondin poikaan Junioriin, joka on Amazeme O- ja J-pentueen isä. Diamond on B-pentueeni isän. Diamond on BOn tavoin kaikin puolin hyvin tasaisen oloinen bordercollie. Myös Diamondin poika, Junior, hurmasi enonsa tavoin Suomen vierailunsa aikana kaikki tapaamansa ihmiset. Luonne onkin yksi tärkeimmistä syistä, jonka vuoksi haluan uudelleen käyttää BOta. Olen ollut erittäin tyytyväinen B-pentueen penneleihin, joista tosiaan Brie asuu minulla kotona.

BOn mummo, Naomi
BOn ja Diamondin äiti on myös Silvian kotona asuva "Shannon", Simaro Angelina Jolie. Myös Shannon on todella miellyttävän oloinen narttu.

BOn isä on kuvankaunis, Danari De Beers "Sylvester". Sylvesterillä on useampia pentueita ja se on tuottanut useampia valioita. Suomessa Sylvesterillä on kaksi pentuetta Maccabee-kenneliin. Voit käydä tutustumassa Sylvesterin jälkeläisten tuloksiin yllä olevan KoiraNettiin vievän linkin kautta. BOn isoäiti Naomi
Shannonin kaksi siskoa, Ronja (Simaro Avril Lavigne) ja Mette (Simaro Audrey Hepburn) asuvat Suomessa. Molemmat on käytetty luonnetestissä ja molemmat ovat läpäisseet sen kirkkaasti. Mette sai pisteitä +221 ja laukausvarma. Ronja sai pisteitä +246 ja laukausvarma. Molemmilla mm. hermorakenteesta tuli +2 eli tasapainoinen. Mielestäni tämä näkyy näissä koirissa.

Myös Shannon ja Shannonin tyttö, Diamond, ovat hyvin tasapainoisen oloisia koiria. Ei siis ole ihme, että myös BOn siskonpoika, Junior, sai luonnetestissä hermorakenteesta +2. Simaro A-pentueen isä, Pikkupaimenen Purple Rain "Toto", on hienosti periyttänyt vahvaa hermorakennettaan. Myöskään Toto testitulos ei kalpene tyttöjensä testituloksesta, sillä Toto sai siitä +231 pistettä ja laukausvarma. Suuret pisteet selittyvät näillä kaikilla ennen kaikkea hyvällä hermorakenteella (+2), toimintakyvyllä (+2), temperamentilla (joko +2 tai +3) ja luoksepäästävyydellä (+3).

Shannonin äiti on Cruftsin 2009 voittaja "Naomi" (DE MVA VDH MVA AT MVA BEV-10 MV-08 MVV-15 Borderline Country Champagne). Naomilla on kolme pentuetta ja sillä on useampi valiojälkeläinen, joista on Cruftsin voittaja vuodelta 2016 ja Maailman Voittaja vuodelta 2015.


BOlla on myös veli (Simaro Deep In Heart), Snow, joka asuu Puolassa. Snow'lla on useampi pentue ja myös sillä on erinomainen jälkeläisnäyttö.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista